XL-Glas > Fabrikanten > Duco

Duco

Duco

Duco Ventilatiesystemen voor een Natuurlijke ventilatie Voor een gezond binnenklimaat in woningen en kantoren zijn twee zaken essentieel: de luchtkwaliteit en de vochthuishouding. Af en toe een raam openzetten is niet voldoende. Even luchten is namelijk niet hetzelfde als ventileren.

Alleen 24 uur per dag ventileren met verse lucht zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Het is de beste manier om geuren, vocht en schadelijke stoffen af te voeren. Zo krijgt schimmelvorming geen kans en kunnen klachten als gevolg van allergieën voorkomen worden. Duco biedt een uitgebreid scala van natuurlijke luchttoevoerroosters.

Deze voldoen aan alle regels van het Bouwbesluit en de huidige NEN-normgeving. Ideaal voor integratie in een ventilatiesysteem Een gecontroleerde, natuurlijke toevoer van verse lucht via de gevel, gecombineerd met een centrale, mechanische afvoer van vervuilde lucht via de ‘natte’ ruimtes: dat is de formule. Het zogenoemde ‘Systeem C’ is de beste manier om gezond én energiezuinig te ventileren.

De zelfregelende luchttoevoerroosters zijn geschikt voor toepassing in het Duco C System en het Duco Comfort System. De elektronisch gestuurde toevoerroosters worden toegepast in het DucoTronic System. - Natuurlijk = gezond - Energiezuinig - Toepasbaar in elke bouwsituatie

Sorteer op: Product Prijs Normaal
 • Ventilatierooster DucoTon 18
  Ventilatierooster DucoTon 18
  ventilatierooster

  Prijs: 148,11 (excl. btw)
 • DucoSmart 60
  DucoSmart 60
  klepventilatierooster

  Prijs: 49,26 (excl. btw)