XL-Glas > Leveranciers > Vakwerkhuis Onderhoud

Vakwerkhuis Onderhoud

Vakwerkhuis.nl is de website van samenwerkende kwaliteitsbedrijven voor Schilderwerk, Glas en Onderhoudswerk in het midden van Nederland. De volgende bedrijven werken hierin samen: Boersma Schilders; Knegt Schilders; en Vakwerkhuis Onderhoud.

De naam vakwerkhuis.nl is ontstaan uit een initiatief van Boersma Schilders uit Woudenberg. Eigenaar van dit bedrijf is Dirk Boersma. Als ondernemer in het schildersbedrijf specialiseerde hij zich gaandeweg als specialist in het renoveren en restaureren van oude historische panden, veelal Rijksmonumenten en Gemeentelijke monumenten. Naast deugdelijk schilderwerk kwamen kleuradvies, hersteladvies en meerjarenbegrotingen voor deze vaak kapitaalintensieve panden al snel op zijn pad.

Het eigen schildersbedrijf kent op dit moment 5 volwaardige Nederlandse vakschilders en 1 glaszetter in vaste dienst. De samenwerking met de andere bedrijven is een duurzame samenwerking, opgebouwd in jaren. Kwaliteit is immer gewaarborgd en de relaties zijn door en door betrouwbaar.

Door de jaren bouwde Boersma een groot netwerk aan ambachtelijke vakwerklieden op, waar hij vol vertrouwen mee kon en kan werken op grote, maar ook kleinere projecten. Door de combinatie van creativiteit, (historische) kennis en de juiste vakmensen, kunstenaars die hun ambacht verstaan, bereiken we de mooiste resultaten.