XL-Glas > Fabrikanten > Toupret

Toupret

Toupret

Toupret bestaat reeds vanaf 1938  en is gespecialiseerd in muurreparatiemiddelen en plamuren.

Dit Frans familiebedrijf dat zich stapgewijs heeft uitgebreid naar vestigigngen in 33 landen, heeft een sterke reputatie als kwalitatieve en innovatieve leverancier.
Op dit moment beschikt Toupret wereldwijd over 5 productieplaatsen.

De know-how en de ervaring in het voorbereiden van oppervlaktes (muren en plafonds) en in decoratieve binnenhuis plamuur zijn sinds de oprichting van de onderneming de basis van TOUPRET’s industriële en commerciële activiteiten. TOUPRET heeft zich over de jaren heen kunnen positioneren als een bekend en betrouwbaar merk met een uitgebreid assortiment van technische producten.

Het hele gamma van TOUPRET is van uitstekende kwaliteit en geschikt voor vaklui (zowel in de nieuwbouw als in de renovatie sector) en particulieren. TOUPRET is marktleider in Frankrijk voor zowel de professionele als de doe-het-zelf markt. Onze vakkennis geeft ons de gelegenheid onze klanten te voorzien van alle producten die zij nodig hebben om zowel binnenhuis- als buitenhuisoppervlakten te bewerken vooraleer er een decoratieve laag wordt aangebracht. Daar er vraag was naar decoratieve plamuur heeft TOUPRET gebruik gemaakt van zijn goede naam en reputatie om zich ook hierin te specialiseren. TOUPRET hanteert innovatieve verkoop- en marketingstrategieën om zijn marktleiderspositie te behouden en te voldoen aan de behoeften van de dynamische markt.

Sorteer op: Product Prijs Normaal
Er zijn (nog) geen beschikbare producten van deze fabrikant.