XL-Glas > Snelle levering

Snelle levering

Levertijden

Bestellingen die u op ma t/m vr voor 15:00 plaatst worden de volgende werkdag verzonden en kunt u vanaf dan binnen enkele dagen thuis verwachten.

Let op! Wij streven ernaar om alle getoonde producten op voorraad te hebben en zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Het kan echter voorkomen dat wij producten moeten nabestellen omdat deze tijdelijk zijn uitverkocht. Houd u voor de zekerheid daarom rekening met een levertijd van 2 – 5 werkdagen.

Voor glas hanteren wij afwijkende levertijden. Omdat glas een op maat gemaakt product is wordt dit pas gemaakt nadat u uw bestelling heeft geplaatst. U dient hierdoor rekening te houden met minimaal anderhalve week levertijd voor de regio midden-Nederland. Indien u uw glasbestelling eerder wilt ontvangen kan dit door middel van een zogenaamde spoedbestelling waaraan wel extra kosten zijn verbonden. Neem in dit geval contact op met onze binnendienst: 033 - 479 44 00.

 


Wanneer u een bestelling plaatst op xlglas.nl zijn er verschillende bezorgmethodes mogelijk:

Ophalen bij XL-glas in Woudenberg

  • U ontvangt van ons een e-mail zodra uw bestelling is gearriveerd in ons magazijn.

  • U kunt vanaf dan uw bestelling ophalen op werkdagen tussen 9:00-17:00 uur

 

Verzenden via de post – €6,95/15,00 per bestelling

  • Uw artikelen worden elke eerst volgende werkdag na uw bestelling klaargemaakt voor verzending.

  • Bezorging: enkele dagen na uw bestelling worden uw artikelen op maandag t/m zaterdag thuisbezorgd. 

  • U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden. U kunt uw pakket volgen met het trackingnummer in deze e-mail.

  • Voor postpakketten brengen wij bezorgkosten in rekening. Voor kleine pakketten is dat €6,95, voor grote en/of lange pakketten is dat €15,00.

 

Verzenden via de XL glas-bezorgservice – €50,00 - €90,00 per glasbestelling (leveringen buiten Nederland enkel op aanvraag!)

  • Let op: glas verzenden wij altijd alleen via de XL glas-bezorgservice! Buiten een straal van 45km buiten Woudenberg leveren wij alleen in overleg. Dit doen wij om eventuele ‘breukgang’ van de door u bestelde ruit zoveel mogelijk te voorkomen. Daarnaast kan het zijn dat de ruit een te grote afmeting heeft of te zwaar is voor reguliere verzending.

  • Reguliere glasbestellingen kunnen wij met circa een week binnen hebben in ons magazijn en ongeveer anderhalve week na uw bestelling bij u leveren mits het bezorgd moet worden in de regio midden-Nederland.

  • Xl-glas neemt contact met u op als wij uw ruit binnen hebben in ons magazijn en aan u kunnen uitleveren.

  • Wij rekenen voor uw glasbestelling standaard verzendkosten indien het bezorgadres buiten ons bezorggebied valt. Onze website rekent aan de hand van uw postcode uit of dit het geval is.

 

nb. voor enkele producten brengen wij afwijkende verzendkosten in rekening. Dit heeft te maken met extra kosten vanaf de leverancier. In dergelijke gevallen vermelden wij dit altijd op onze site. 

Op afspraak bezorgd

XL-glas kan, wanneer u uw bestelling op een bepaalde tijd wilt hebben, op afspraak bezorgen. Wanneer u dit wilt vragen wij u om contact op te nemen met onze binnendienst | 033 479 44 00. U kunt ons uw wensen duidelijk maken waarop wij zullen proberen hieraan tegemoet te komen. Niet alles is mogelijk, maar wel veel!Persoonlijk advies

Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze binnendienst | 033 479 44 00. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen bij uw vragen en u advies geven over onze producten.