XL-Glas > Assortiment > Glazen trap

Houten trappen zijn algemeen bekend en worden veel gebruikt. Wilt u echter net even iets anders, dan is een glazen trap een goed alternatief. Glas is stijlvol, transparant en geeft een ruimtelijk gevoel. Ook is het in allerlei vormen te produceren en kunnen er veel toepassingen aan worden gedaan. Een glazen trap is een verrijking van uw interieur, en zal zeker bijdragen aan de uitstraling van uw pand.

Het is echter wel belangrijk om de esthetiek, techniek en uitvoerbaarheid goed tegen elkaar af te wegen. Wanneer deze niet goed afgewogen worden kan de trap misplaats lijken, wat natuurlijk niet gewenst is. Zo kan het bijvoorbeeld dat men te dikke traptreden gebruikt, terwijl dit technisch gezien niet noodzakelijk is. Het is dan vaak mooier om voor dunnere traptreden te gaan. Ook bij het plaatsen van het glas is het belangrijk om u goed te laten adviseren, want ook hierbij komt heel wat kijken.

Een punt waar veel mensen aandacht aan zullen schenken is de sterkte van het glas. Er moet immers op gelopen worden. Informatie hierover kunt u op onze site, XL-Glas.nl vinden onder het kopje Glazen traptreden.

Omdat er bij het kiezen van een glazen trap veel komt kijken, is het raadzaam om een specialist in de arm te nemen. XL-Glas.nl heeft ervaring op het gebied van glazen trappen en helpt u graag een keuze te maken. U kunt altijd vrijblijvend onze klantenservice bellen, onze adviseurs weten u alle voor- en nadelen in beeld te brengen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende soorten glas? Meld u dan nu aan!

Glazen trap