Enkelglas blank

Enkelglas blank

Enkelglas wordt ook wel floatglas, vensterglas of standaard enkelglas genoemd. Dit glas is op allerlei verschillende manieren te gebruiken. Zo kan enkelglas onder andere toegepast worden in ramen, deuren en (foto)lijsten.

Enkelglas kan geheel op maat worden geproduceerd; met of zonder facet, rond, rechthoekig, ovaal of in een bijzondere vorm. Ook is het mogelijk om een uitsparing aan te brengen. Om een grotere veiligheid, breukweerstand of draagvermogen te realiseren kan enkelglas thermisch gehard worden. Hierdoor wordt de ruit ongeveer 5 tot 6 keer zo sterk. Voor het bestellen van hardglas: klik hier: 

De standaard blanke uitvoering hebben wij ruim op voorraad staan in de meest verkochte diktes. Wij kunnen u dit dan ook direct leveren. Naast de blanke (kleurloze) uitvoering is enkelglas ook verkrijgbaar met figuren (figuurglas) en in diverse kleuren. 

 

Floatglas is verkrijgbaar in de diktes: 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 8 / 10 / 12 / 15 / 19 mm. 

 


Let op: omdat dit product zeer breukgevoelig is leveren wij dit alleen middels onze glasservice. U kunt het glas natuurlijk ook komen afhalen in ons magazijn.

Selecteer gewenste glasdikte
Glasdikte:  
Selecteer gewenste maatvoering
Selecteer de gewenste tolerantie
Maatvoering:  Strakke maat       Glasmaat
Tolerantie:  mm
Geef de gewenste afmetingen op
Facet selectie
Breedte:  mm      Hoogte:  mm
Selecteer facet  
Selecteer eventuele extra's
  Afscherpen
  Plat poli (PP - fijnslijpen)
  Verstek
  Geslepen ronde hoeken
Prijs: 0,00 (excl. btw)