XL-Glas > Fabrikanten > Den Braven

Den Braven

Den Braven

Den Braven Sealants is een sterk groeiende, dynamische en toonaangevende multinational met ca. 1200 enthousiaste medewerkers, waartoe 10 productiebedrijven, 20 verkoop- & distributiekantoren en 2 applicatiebedrijven behoren. Daarnaast beschikt het bedrijf over een wereldwijd net van verkooppunten.

Sinds de oprichting (1974) heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogstaande afdichtingskitten (ISO 11.600 certificering) zoals Acrylaten, Siliconen, Butyl’s, MS-polymeren, Polyurethanen voor de bouw, industrie en doe-het-zelf sector.

Ook produceert Den Braven Sealants in eigen beheer PU-schuimen, technische aërosols en lijmen. De explosieve groei van Den Braven Sealants heeft ervoor gezord dat het bedrijf in diverse landen in zeer korte tijd tot marktleider is uitgegroeid.

Zowel nationaal als internationaal (export naar meer dan 100 landen) worden onder de merknamen Zwaluw®, Tecseal® en Proby® Den Braven producten toegepast voor velerlei applicaties. Onderzoek en ontwikkeling In het geavanceerde R&D laboratorium worden in de praktijk opgedane ervaringen gebruikt voor het verbeteren van bestaande producten aan de omstandigheden en het ontwikkelen van nieuwe producten, die een antwoord geven op de vraag die door eigentijdse bouwmethoden ontstaan.

Dit, gekoppeld aan een volledig geautomatiseerd productieproces, een flexibele organisatie en een zeer breed productenpakket, heeft voor een explosieve groei gezorgd. Toepassing te over: Afdichtingsmaterialen voor de bouw, beglazing, sanitair, installatie, industrie en doe-het-zelf branche. Een ruim begrip.

Het leveringsprogramma is daarom een zorgvuldige samenstelling van producten die qua toepassing nauw op elkaar aansluiten. Dit leveringsprogramma bestaat uit hoogwaardige producten zoals: stoppasta’s, butyl’s, acrylaten, siliconen, polyurethanen, MS-polymeren, polysulfiden, lijmen, PU-schuimen, verwerkingsapparatuur, afdichtingsbanden en vulmiddelen. Den Braven Sealants, een bedrijf vol dynamiek met u als norm.

Sorteer op: Product Prijs Normaal