XL-Glas > Assortiment > Balustrade Glas

Glas kan gebruikt worden in veel verschillende toepassingen. Eén daarvan is balustrade glas.

Bij balustrades van glas denken veel mensen al snel aan balustrades van flatgebouwen. Dat is inderdaad een plek waar balustradeglas veel voorkomt. Maar dit glas is ook bij woonhuizen te gebruiken en zelfs binnenshuis is het toepasbaar. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan trappenhuizen. Balustrades van glas geven een ruimtelijk gevoel. Bovendien heeft het een moderne uitstraling, wat een goede combinatie is met zowel een modern als een klassiek interieur.

Mensen zijn vaak huiverig om balustrades van glas te gebruiken in hun pand, omdat het niet veilig zou zijn. Hierin kunnen wij u gerust stellen. Balustrades van glas worden gemaakt van gelaagd en/of gehard veiligheidsglas. Bovendien draagt een goede constructie, waarin het glas geplaatst wordt, bij aan de veiligheid.

Als u overweegt om balustrade glas toe te passen, laat u dan eerst goed informeren over alle mogelijkheden. Met vragen kunt u altijd vrijblijvend de klantenservice van XL-Glas bellen. Onze adviseurs weten u alle voor- en nadelen in beeld te brengen. 

Balustrade Glas